Mikrobiologické skúšky  u výrobkov potravinárskej a poľnohospodárskej výroby

Celkový počet mikroorganizmov kultivovaných pri 30°C
Celkový počet mikroorganizmov v mlieku kultivovaných pri 21°C   
Počet psychrofilných mikroorganizmov
Počet termofilných mikroorganizmov
Počet jednotiek tvoriacich kolóniu psychrotrofných mikroorganizmov
Počet koliformných baktérií
Počet baktérií čelade Enterobacteriaceae v
Dôkaz baktérií čelade Enterobacteriaceae
Počet Escherichia coli   
Počet  ß –glukuronidázopozitívnych Escherichia coli    
Počet mikroorganizmov rodu Proteus
Počet Pseudomonas aeruginosa  
Počet kvasiniek   
Počet plesní   
Počet osmofilných kvasiniek
Počet potenciálne toxinogénnych plesni
Potenciálne toxinogénne plesne   Dôkaz Aspergillus flavus
Počet baktérií Clostridium perfringens
Počet mezofilných anaeróbnych sporulujúcich mikroorganizmov   
Počet enterokokov  
Počet ß -hemolytických kokov  
Počet lipolytických mikroorganizmov
Počet koagulázopozitívnych stafylokokov (Staphylococcus aureus a ďalšie druhy)
Počet baktérií Bacillus cereus   
Počet baktérií  rodu Lactobacillus   
Počet baktérií rodu Leuconostoc  
Dôkaz baktérií rodu Salmonella
Dôkaz baktérií Listeria  monocytogenes
Počet baktérií Listeria  monocytogenes  
Dôkaz baktérií rodu Campylobacter
Dôkaz, príp. vylúčenie prítomnosti patogénnych a podmienene patogénnych enterobacteriaceí, určovanie druhovej príslušnosti enterobacteriaceí a ostatných Gram-negatívnych tyčiniek
Určovanie a rozlišovanie stafylokokov, enterokokov a ostatných streptokokov
Rozlišovanie a identifikácia druhov aeróbnych sporulujúcich mikroorganizmov
Izolácia, dôkaz a určovanie druhovej príslušnosti anaeróbnych sporulujúcich mikroorganizmov
Aktivita vody aw
Termostatová skúška

akreditované skúšobné laboratórium podľa ISO/IEC 17025, SNAS
Header image
       
UVOD
Historia Ponuka Referencie Kontakt

 
 

ANALPO s.r.o.
Borovianska 43
960 01  Zvolen
Kotakt:
Telefón:
Mobil:
Ing.Szentesiová H.
+421 45 5321950
+421 918 378424
E-mail: analpo@analpo.sk